Vil have brug for et rullebord

Under forårssalget i år agter jeg at gribe chancen til at shoppe tøj, og fanden, hvad meget tøj jeg agter at købe – alt fra træningsbukser og jeans til skjorter og sommerskørter. Jeg vil købe så meget tøj i en butik, at jeg har brug for et rullebord, når jeg skal transportere alt. Mit absolutte favoritstykke, som jeg kigget på, er en sort jakke i imiteret læder og koster 790 kroner (vil koste 590 kroner på salg). Jakken er både flot og praktisk, og kan bæres året rundt. Da jakken i imiteret læder er forholdsvis tynd, kan den også bæres om sommeren. Utroligt nok er den dog tyk nok til at kunne modstå vinterkulden. Jakken er med andre ord både fed og praktisk. Et andet klædningsstykke, jeg virkelig ønsker at købe, er et par træningsbukser. Træningsbukser er perfekte til dagligdagen eller langdistancetræning. Med træningsbukser kan jeg gå fra at fifle med reservedele fra valeryd.dk til mor og fars trailer og siden tage en løbetur, uden at skifte bukser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *